animáció egy weboldal betöltéséről

A Premiot Group befektetési csoportot Ondrej Spodniak és felesége, Jana alapította. Közel négy év Sri Lankán folytatott szállodafejlesztési tevékenység után azzal a közös jövőképpel tértek vissza Csehországba, hogy egy olyan befektetési társaságot hoznak létre, amely kizárólag prémium ingatlanokkal foglalkozik, és lehetőséget kínál a befektetőknek a projektekben való részvételre. A társaság portfóliója az idők folyamán növekedett, napjainkban számos egyéb tevékenység jellemzi, de megtartotta kis családi vállalkozási kultúráját.

Az ingatlanfejlesztési projektek mellett a Premiot Group közép- és nagyvállalatok többségi tulajdonának megvásárlásával is foglalkozik. Stratégiáját a konzervatív megközelítés jellemzi, alapvető szempont a típus, idő és földrajzi elhelyezkedés szerinti diverzifikáció a portfólió hosszú távú és stabil növekedésének biztosítása érdekében.

CSAPATUNK

A Premiot Group fennállása alatt számos szakértő csatlakozott alapítóihoz, akik évtizedek óta aktívak a szakterületükön. Ma a vállalatnak 120 állandó alkalmazottja van, és tevékenységét kiterjesztette a Cseh Köztársaság határain túlra. Prága mellett Pozsonyban, Budapesten és Londonban, valamint 2020 óta Athénban van képviselete.

CSAPATUNK - LONDON