animáció egy weboldal betöltéséről
Rezidence Skalka Premiot Group Real Estate

A Premiot Csoport beruházási csoportja tervezési és mérnöki munkákat kezdeményezett a Skalka lakóházfejlesztési projekthez. A Skalka projektet egyedülállóvá teszi, hogy zöld oázisban helyezkedik el egy nemzeti park területén, bár a város szívében található. Elhelyezkedése elszigeteli a környező nyüzsgéstől, és gyönyörű kilátással szolgál. Nem hiába választotta Dorota Skálová ezt a helyet pompás pincészetének a 17. században.

Az apartman lakások Anděl városközpontjától 10 percre találhatóak, egy nagy kerttel a nemzeti park határán és problémamentes parkolással. Az a legfontosabb, hogy a minőségi, modern, kiemelkedően színvonalas lakások azt sugallják, hogy ez az egyik legjobb építési projekt a piacon.

Tervben van a projekt részeként két új épület építése és az eredeti barokk birtok felújítása. Az épületeket tágas mélygarázsok kötik össze, amelyek rengeteg parkolóhellyel rendelkeznek, így a lakóknak nem kell zsúfolt parkolókkal szembesülniük. Vizuálisan sem zavarhatják ezek a parkolók, mert a garázsok teljesen a talajszint alatt vannak, zöld tetővel és tereprendezéssel.

Az egyes épületek lakásait is kisebb részekre osztják saját bejárattal és lifttel, így nincsenek közös folyosók. Szinte minden lakás erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

További információkért a projekttel kapcsolatban látogasson el a www.rezidence-skalka.cz oldalra.